lapplandsbruden.blogg.se

bara

Kategori: Allmänt





då blire övningskörning!

don't know or feel anymore

Kategori: Allmänt

problem whit me? fuck off! i can be more bitch then you are! don't mess whit me.


åhh..

Kategori: Allmänt

den blev så fiin!


var ti stan

Kategori: Allmänt

igår. detta följde med hem. var dessutom å kollade cross men det fanns inte nån hemma på lager.. eller vad man nu. kallar det. jo den orangea bhn tog jag fel av.. nån som vill köpa?

mmmmm

Kategori: Allmänt

ost skinka tomat på en macka med örtsalt mmm fyfaan vad gott helst en rostad franska. har insett att de är svin gott på sistone men varje gång jag äter örtsalt så sväller typ läpparna upp så de ser ut som nå KSL... å tänkte göra samma sak idag fast denna gång fick jag syn på datumet den jäveln hade gått ut 2003 vem faan sparar på sånt när de är gammalt? ! åhhh... ätit 10 år gammal krydda.. jaja nu vet jag ju varför jag har fått reaktioner ;p ba att köpa en ny :D

sjukar på som vanlig när man tänker på skolan..

Kategori: Allmänt

i fredags blev jag typ sjuk.. på lördagen så hade jag så hög feber så jag knappt kunde gå och låg å ba spydde i handfatet för att jag inte tog mig till toan.. nu sitter jah här i soffan på bättrings vägen och funderar på att äta något. ska till skolan på nån timme för att "bossa" över språkresan. så får vi ju se hur de går med tanke på att min hals kanske kommer svika mig.. kommer inte kunna prata typ..

älskar dig ♥

Kategori: Allmänt

hatar att du bor 130mil ifrån mig.. men även om jag säger att jag hatar de så stöttar jag dig med 100% ha en bra första skol
dag.

tillbaka i läsandet.

Kategori: Allmänt



staaaan imr!

Kategori: Allmänt

999gånger om och om igen..

Kategori: Allmänt

Om detta fortsätter vet jag inte om jag fortsätter! några blir iaf glad.. snälla.. vem faan uppfann bråket!?.. de var kanske såhär de skulle sluta? eller? jaja vi ser väll hur de går..