lapplandsbruden.blogg.se

3h sömn

Kategori: Allmänt

inatt massor av smsande massor med ånger och massor av tårar! vart att vara hemma från skolan till lunch eller kom till skolan vid halv tjugo i ett. mår bara illa och har ont i magen tårarna fylls i ögonen var och varannan minut orkar verkligen inte nåmer.. vill verkligen flytta nu och börja om på nytt kommer bli så jävla jobbigt att bo kvar här.. allt nu som hänt så börjar det vara dags..

fortfarande vaken

Kategori: Allmänt

tårarna rinner iväg ner över ansiktet kroppen skakar även fast jag försöker att inte göra det

kanske bäst såhär kanske en ny syn på livet orkar inge mer vill bara döö nu..

lovade nästan typ

Kategori: Allmänt

Som nästan alla vet så har jag ingen telefon.. och inte nån dator heller.. förutom då jag ska plugga.. jaja hänt lite saker så har lite förbud på de. saksamma om ni vill ha kontakt med mig så ta å ring min far eller mor! nr finns på hitta!

gott nytt år! 2014 bli bättre..

Kategori: Allmänt



2014 är skit!

Kategori: Allmänt

gott nytt år! jo men visst började med att ja å min bror höll på att ha ihjäl varandra.. nä inte riktigt.. men vi hade något liknande hot till varandra om att döda varandra.. fast de bryr jag mig inte så mycket i.. mer över vad som har hänt mellan mig och en annan.. skiter i vad folk tycker eller gör mot mig men de kan ingen säga nå om.. tar slag hot osv men ser de ut som om att de hjälper? nää finns för allt å alla men kan dom ba acceptera en ända liten grej? nää troligen inte.. usch blir så less på folk.