lapplandsbruden.blogg.se

Alla bara sticker! ♥

Kategori: Allmänt

Malin flyttar ner.. Agnes far hem ti Kiruna.. bara lilla jag kvar då.. nää inte riktigt men typ.. jaja ett år kvar i Vuollerim sen packar jag mina saker och flyttar ner till Luleå. Blir där i tre år, sen flyttar jag hem igen till bäst byyn! Ska gå antingen Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet eller Hantverksprogrammet. Skulle tänka mig Fordons men då blir det Boden och det skulle aldrig gå.. hällre Luleå än Boden. 
Petra har tyyp samma planer! att hon också ska flytta ner till Luleå! känns svinbra någon jag känner iaf! :D
Vill att detta år ska gå fort så jag kan sticka ner dit och börja plugga så jag kan få börja jobba och tjäna pengar. ska bli svin kul att vara den första och sista i min familj som inte ska gå i jokkmokk. eller nog hade jag kunnat gå i jokkmokk om dom hade haft dom linjerna jag hade velat gå! men nu har dom inte det..!
 

Orkar jag äns bry mig?!

Kategori: Allmänt

 

nu igen?

Kategori: Allmänt

Har gjort bort mig igen just nu vill jag bara lägga mig ner under täcket och dö lite.. så jävla trött och osäker om hur dom kommer ta de, om jag nu inte hade varit i denna depp så hade jag farit till byn direkt men måste sammla mig lite och kunna "gå stadigt" innan jag gör/säger något jag kommer ångra mig om! ni är mina bästa vänner ni måste fatta förr eller senare vad som händer i mitt liv de är inte så ljust som de ser ut, de fick jag själv se igår! de är ingen dans på rosor. och jag vet inte vad jag riktigt ska tro på? hm jaja de kommer väl gå bra förhoppningsvis ikväll tror jag bara fas upp och snackar sen hem igen ingen lust med något just nu bara ligga under täcket och dö liteee!!!
Även om ni nu inte vill umgås med mig i detta just nuet så kommer jag ändå älska er! <3

Om ni bara visste

Kategori: Allmänt


Inne i en depp vecka och någon kan ju tro att de är om en viss han, fast kan ju säga att de inte är de.. Asså hatar den där tanken om att jag aldrig mer kommer få se dig om allt nu går som du vill.. Vill inte äns tänka på tanken! Fyfaan för dehär! Varför måste du göra så den lämnar mig! Vill inget annat än ha kvar dig i mitt liv! De värsta är att jag egentligen inte äns får prata om det..

Och när det gäller "han" som vissa kan tro de innan gällde så vet jag helt ärligt inte vad jag ska göra! Ska jag vara ärlig mot mig själv? Så nej jag gillar han inte så mycket! Asså lite mer än vänner okej de erkänner jag de är ju klart att jag gör för annars hade jag ju inte varit med han från första början! Men vad ska jag säga måste jag avsluta de jag håller på Me? Känns som det, men är inte säker om jag vill! Men förhoppningsvis så fixar jag detta själv och bestämmer själv hur jag ska göra med mitt liv! Man måste ju börja någonstans med att bestämma själv!

inte allt men litee iaf..

Kategori: Allmänt

 

fitta!!

Kategori: Allmänt

kul att man fick böter på 300kr och inte vilken böter som helst på en jävla biblioteksbok?!?!?!? asså är de äns möjligt! och inte nog med det! då måste jag betala den själv bara för att farsan tycker att jag är sämst och glömmer lämna tillbaka en bok i tid! men vafaan jag har aldrig fått böter innan hur skulle jag veta!? bläää 300kr fattigare nudå... -.-