lapplandsbruden.blogg.se

HAHAHA BÄÄZZZT

Kategori: Allmänt

Min önskelista!

Kategori: Allmänt

Nått av dessa! ini Vuollerim
Ski-doo summit sp 13
Yamaha yzf 250 
Volvo okapad!

Words!

Kategori: Allmänt

..

Kategori: Allmänt

De farligaste med att ha tuggummi i skolan är inte bli upptäckt av läraren utan att bli upptäckt av kompisarna.

imorron händer de!

Kategori:

nu är jag less på skiten! imorron skiter jag i vad ni säger! jag orkar inte bry mig något mera! och så länge ni hotar mig ju mindre kommer jag att lyssna! ni får faan ta och ge er! de är pga er jag har sämst betyg mm på skolan de är för att jag skiter i er och i skolan! bara för att ni är cpn och allt annat! så länge ni lägger er i så länge skiter jag i ALLT! blir bara less på allt jävla gorm ni kommer med! så länge jag inte super borde ni vara glada! men nä skit i allt! nu orkar jag inte nå mer! ni bara skrattar och skiter i allt jag säger lyssnar aldrig på mig! men då behöver ni ju faan inte bli sur om jag gör exakt likadant som er! jävla idioter! jag ska ut ur detta hus så fort som möjligt! jo enligt er kommer jag ju misslyckas med allt! men de är kanske de ni vill! ni vill kanske att jag ska bli en hora som går och säljer sig! ni borde tänka er jävligt noga för innan ni säger eller gör något! ni var faan värre när ni var i min ålder! ni söp, snodde saker, och sånt! så håll käft och låt mig skaffa en histora! mina barn ska faan få ett bra liv jämfört med mig! för jag har ett jävla skit liv! nu ska jag börja snusa, röka, ta droger och dricka hb! så håll käft och bara kolla på! erat eget fel!

:/

Kategori: Allmänt

Varför säger alla att jag måste sluta säga kanske? jag kan ju inte säga ja om det blir ett nej eller ett nej om det blir ett ja? haha kanske är mitt ord typ :p vill kunna snacka men de går typ inte.. saker som folk inte  borde veta vet redan massor typ.. sen vet jag inte.. imorron kommer agnes :D hihi lördag fyller minah 15 :D kanske ska till luleå imorronkväll och se bio Fast and  furious  6 sviin kul om vi nu far :D

Saknar

Kategori: Allmänt

Asså just i detta nu så känns typ allt tråkig.. Min bror är i södra Sverige typ.. saknar han jätte mycket.. haha och saknar han extra mycket för hans goda mat och sina snälla svängar han har kört mig till byyn! och nu måste han komma hem så min moppe blir fixad! dessutom har jag ingen att deeptalka med  haha (vi gör inte de men) ingen att brottas med tills det blir blodigt allvar.. ingen som retar mig.. usch de känns så tråkigt.. :( saknar dig bror om en vecka kommer d hem ÄNTLIGEN! ;)
 
 
Sen har vi ju en lossarbror till mig typ haha saknar han med! Dom 2 är gode lika! saknar peter pan också bara för att jag inte har nån att reta tyyp ;) nää men de är nog han som retar mig :p jaja sak samma saknar dom här 2 svin mycket!
 

Lova, Lova inte!

Kategori: Allmänt

??

Kategori: Allmänt

Jaa fiint min måndag startade.. Världens fight med morsan på väg till byn! slutade med att jag vann! HA. sen märkte jag att jag typ mitt högra öga sluta funka? haaha såg bara i halva ögat typ? :p sen efter ett tag fick jag världens huvudvärk och hade de i typ 3h.. jag började må illa och så vidare.. efter ett tag när klockan var kvart över 11 sprang jag till toan och typ höll på spy. men kom på att jag inte kunde spy nere då alla kunde höra så då sprang jag upp till övervåningen och skulle spy där men nää de lugnade ner sig just.. satt där i typ 5 min för att jag mådde så dåligt sen spyde jag.. satt där i en halvtimme sen gick jag ner för att äta men mådde uselt så sket i att äta och typ gjorde inget alls... nu mår jag bättre iaf. men jag känner mig duktig att jag inte for hem när jag fick huvudvärk! haha nää nu ska jag göra lite svenska så slöjden hihi bad as ;) joo erica är bäst bara för att jag är bättre än bäst! ;)

#dissaelindagen

Kategori: Allmänt

Om nu alla vill veta så äre dissa elin dagen idag ända tills hon berättat! happy face :D

School means war!

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan, jag älskar verkligen skolan! Asså jag orkar inte nå mer! Såå less, iallafall så äre bara en månad kvar i skiten! Sen innebär de sommar, sool, bad och vara med dom bästa! Dock ska jag ju typ jobba hela sommaren.. Men sak samma de stoppar inget!
Joo ska och köra upp med moppe (AM) på torsdag kliva upp 05.00 bussen går 05.50. Vi ska köra upp i stan (Boden) jag är inte äns nervös?!?! jag är typ aldrig de.. asså ganska skönt men när alla går och säger att dom  är nervös över något har jag inte äns typ tänkt på de och då börjar jag ju typ tänka på de och då märker att jag typ inte kan bli de?!?! de är faan nå fel på mig :p
Har typ haft en grym helg jo
p.s morsan fylde 51 el 52 i fredags och hon fick en ny tel.. en Xperia jag vill också haa!!!!!!
HAHA jaja men nu ska jag plugga vidare :p
 

godnatt..

Kategori:

säger hejdå pluggande och hälsar hej och välkommen ig... nu räcker de med detta! okej jag har lärt mig en läxa men bara för att jag ångrar mig nu betyder de inte att jag inte kommer göra om de! jo för de kommer jag! jag är en sån! i sista stunden! faan va drygt med skola!

GHHAA!!!!

Kategori: Allmänt

SOV ALDRIG PÅ EN JÄVLA GENOMGÅNG! ska lämna in en SV uppgift imorron har inte börjat skriva på den ens... jaja tur att man har sjuka kompisar som håller en vaken ikväll.. jooo jag är svintrött, jag hade typ kunnat somna nu när jag skriver detta... :/ jaja nu MÅSTE jag SVKRIVA NER SKITEN!...

DÖÖ....

Kategori: Allmänt

asså jag har bara käkat socker idag.. jag menar det! först bakade jag sockerkaka, jooo vad måste man inte göra om slicka skålen efter?!?!? sen började jag på sockerpastan jag ska ha på fredag! samma där man måste ju smaka!! och de var ganska gott så de blev men än en smakbit... sen var de ju klart och då delade jag på sockerkakan och hedde i nån slags ¨smörkräm¨ joo och grädde på de! sen har jag under den tiden käkat en marabou! har använt 4 pkt florsocker.. nu sitter jag och skakar typ.. :( usch jaja nu ska jag kanske börja göra maten (ifall vi ska grilla)! jooo min älskade Agnes kanske kommer till helgen!!!! :D <333

hej hej

Kategori: Allmänt

jo jag vet inte vad jag ska ta mig till! sak samma ni ska inte behöva läsa om mina problem! ;p Var till stan i lördags! Kan ju bara säga att jag slösade 1000 kr... Nu är jag fattig igen.. :( Jaja blir väl att sommarjobba och tjäna cash!! Jo köpte iallafall ett par byxor, 2 bhs, 3 trosor, och ett tv-spel (LBP2) och plus maten då haha! :p Sen efter en lång dag i stan (hade kunnat stanna längre men..) så tog vi bussen ut till Arcus, för det var nån mässa där och mamma var där så, vi jobbade där i 1½h sen gick vi runt och kollade typ. sen när vi/jag började bli less på mässan vilket jag var från första början hehe så skickade jag iväg ett sms till kusinkusinen, hehe Petter och frågade om han var på väg hem. Han hade varit och skjutsat Petra och Elin till flyget för att dom skulle till Stockholm.. vilket var jävligt tråkigt tyckte jag.. men dom kommer hem på 2 veckor!!! längtar redan!! jojo iallafall så fick vi åka med dom (Petter & Amanda) hem! Fick veta en rolig sak!! man får tydligen inte driva in på max med en häst för att Maxs försäkring täcker inte det!! HAHA dog typ! sen har det väl inte hänt så mycket. :p jo jag ska flytta till Luleå! gillar de där placet! men vill bo kvar bara för att de är Vuollerim! haha jaja vi får väl se hur det blir! De är ju ett tag kvar!! men nu ska jag skriva mitt SV arbete typ.. hejhej höres!