lapplandsbruden.blogg.se

förut

Kategori: Allmänt

levde jag på godis kakor och massa sött, men nu sitter jag här hemma och äter päron!?!? okej nog är de bara! de är ju framgång! ska ju faktiskt sluta äta onyttigheter och sånt! haha den som hjälper mig mest med de är nog min bror! han blir skit sur när han ser mig med godis och onyttiga saker i börjar var de kul att reta han med det men nu märker jag själv att de inte är nå bra.. sak samma har inte ätit nå onyttigt idag :-D och nu ska jag äta upp mitt päron :-D


Orkar inte blogga.....

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 

fortsätt med de du gör!

Kategori: Allmänt

ja precis fortsätt du är ju duktigare än mig på sånt även om du kanske inte märker de själv! men nu är de ju så att jag inte äns behöver dryga mot dig de klarar du av hur bra som helst själv :D haha godnatt med dig unge synes någon gång fram i livet!

Dagen som dagen..

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag 08.30 stack till byyn och jobbade i 3h tjänade lite kosingar haha sen hem. bor kom hem då typ också, tänkte att smarta lilla jag skulle lägga mig i hängmattan med ett glas saft vilket jag nästan gjorde.. satt glaset på plankan och gick upp för att hälsa på bo majken och mormor. dock var det bara Bo som var vaken så jag satt och snackade med han ett tag tills johan kom då satt vi där ett tag sen skulle jag gå och lägga mig i hängmattan så jag sprang ner till den och slängde mig i den jo b´vad händer inte då om att jag få ett 3ton saftglas i skallen så jag typ nästan svimma.. johan lyckades ju se det så han kom typ halft skrattandes ner mot mig men eftersom jag typ låg dubbelvikt ner på marken eller i hängmattan kanske de var! så kom han och kollade hur det gick sen började vi typ skratta och mina ögon blev tårfylld.. sen när jag tog bort handen från skallen hade jag blod över handen.. då blev jag typ rädd så han kollade och sa att de inte var så farligt.. så jag hoppade in i duschen och duschade ett tag. sen när jag kom ut ur duschen hade jag fått en bula som var större än min skalldjävul,... såå jag tycker synd om mig själv.. :/ sen fikade vi smörgåstårta hihi svingott johan har ju tagit studenten i fredags så de var fika idag :D jjaj nu ska jag se till att göra nån sallad sen äta och upp till byn hejsvejs!
 
 

jag gör det inte igen LOVAR!

Kategori: Allmänt

Har inte nå sånna planer i min framtid och har lovat en speciell person att inte göra det igen. Jag är okej nu!