lapplandsbruden.blogg.se

mys!!

Kategori:

Sitter hos syster och har myskväll har haft de kuligt iaf :) kom nyss in i tv serien games of ??????? vet inte hur de stavas.... haha fick iaf en inbjudan till de på måndag kl 5 på MORGONEN vem faan ser de så tidigt!? jaja den serien suger hur som hälst så vi hoppar nog de ;) nu äre bara jag, min syster, Matsson, Jocke, Jimmy och Andreas haha Jimmy sitter och spelar quiztkampen läser högt och vi sitter och säger vad han ska ta! haha jag är faan kung på detta :-P jaja nu hejsan ;-)

tiden går fort.

Kategori: Allmänt

för ca en vecka sen hade vi morfars begravning då kom hela släkten. Var en tråkig helg men vi gjorde en bra helg utav de som tur! många skratt och leender! Vilket jag nog behövde! jag  har varit såå deppig när jag har varit hemma, eller bara suttit och funderat över allt! men jag har bara deppat över att dom for de är de ända vilket är skit bra jämfört med förut.. sen kommer jenny och ulf upp igen till sommaren när mormor fyller 90år. vet inte riktigt men jag älskar de sällskapet som jag har varit med ihelgen. hehe kanske ska rabbla upp vem vi har varit :P Jaja! Jenny, Ulf; bror, Erica, syster, Bernt, Majken, Bo, mamma, pappa, Mormor, Rickard och Lina, sen var vi ju masssa andra men nu tog jag bara dom som var med på lördagen (då vi var till Majevaara) vi körde skoter dit då haha ja men den helgen hade jag nog legat och sett film hela helgen och deppat men dehära människorna gör mitt liv så mycket lättare villket jag är jävligt glad över. saknade bara min lilla filuriga syster som stack till södra sverige... haha nää men nu vill jag att de ska bli sommar för då kommer typ hela släkten upp/ner igen och firar mormor <3 som sakt ni gjorde min helg mycket skratt och skämt puss på er!

Varför?!!?

Kategori: Allmänt

Varför tror alla att jag är med han?!??! varför!?!?! till och med min far tror de nää inte ok... usch vi är bara kompisar.. nästan inte änns de.. såå ge faan! puss och heeej :P

Kategori:

jag älskar verkligen golv! helt ofattbart vad skönt de är att sova på typ mattor som ligger på golven! testa! och efter knäcker man ryggen de är så skönt! haha :p

TJEENAA

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit så grym och duschat, klätt mig, packat och snart SNART om nu ingen annan hinner före ska jag laga mat! Hoppas att någon hinner före! Hehe. Innan de ska jag städa rummet lite (bara för att någon annan ska hinna börja med maten) hihi känner mig rätt elak! Nää finns inte så mycket mer att säga utom att jag får se vad kvällen har att erbjuda! Joo ska ju kanske sova hos Malin om hon nu inte kastar ut mig! Då får jag väl bo i en busskur eller sova hos någon vänlig skäl!! HAHA ;)

Mar. 16, 2013

Kategori:

Asså idag hade jag lugnt kunnat bara ligga under täcket och se film och mysa hela dagen! Men nä har annat att göra... Sjukt ont i hela kroppen.. men de kanske är livets mening till mig? att jag inte ska få som jag vill usch... nää nu ska jag tröstäta mig framåt tills jag ska duscha sen sticka till Vuollerim!

min lilla dag idag då!

Kategori:

Min kära dag består av att kliva upp käka blåbärscheescake till frukost hehe.. Sen blir de att fara ut med skojtern en liten sväng hihi! Sen hem hoppa i duschen och upp till byn och göra gatorna osäkra! ;)

-4034 grade...

Kategori: Allmänt

Skoterrace första lördagen i mars var jag på. Det var svinkallt! Jooo den dagen höll jag på att dö.. står vi Johnnys Ski-Doo tält och sen går alla mot Motorfirst tältet och jag står kvar där, jo vad kommer inte då om polisen.... jag är ju så jävla rädd för dom dessutom.. usch fy och blä... så jag typ springer till dom andra och är helt jävla tårögd... nää usch.. jaja den dagen gick ut på att undvika dom och var typ tvungen gå 100meter extra för att gå ”förbi” dom.. men jag har inga bilder tror jag så ni får gå in på malins blogg och kolla där någonstans! Byebye!

 

 

hatar rubriker..

Kategori: Allmänt

 

Tjooo det har varit familjedag i Storrajoure såå vi var där Lördag och Söndag för nån vecka sedan kommer bilder orkar inte skriva såå mycket hehe..

15 nudå..

Kategori: Allmänt

min första dag som 15 känns ju ja.. haha nää men presenter jag fick igår kommer här! :) joo det paketet jag inte har öppnat kommer förbli oöppnat! tyvärr så får ni inte veta vad det är. ;) sen fick jag lite pengar!! :) Tack er alla som finns!
 

!?!?

Kategori:

har såå mycket att berätta om men har inte orkat så kommer senare typ :p